Promet na Banjalučkoj berzi 1,64 miliona maraka

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2022, 15:19

Promet na Banjalučkoj berzi 1,64 miliona maraka

BANJALUKA – Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 1.641.527 KM u 22 zaključena posla, podaci su iz Berze. Foto: Capital Najveći promet od 1,53 miliona KM ostvaren je u javnoj ponudi obveznica opštine Istočni Stari Grad. Najveći rast vrijednosti od 0,20 odsto zabilježile su akcije “Jelšingrad Livara – Livnice čelika” iz Banjaluke, dok je najveći pad vrijednosti od 1,05 odsto bio kod obveznica Republike Srpske – izmirenje ratne štete 11. Vrijednost berzanskog indeksa ostala je na nivou od 764,09 poena. Srna Чланак Promet na Banjalučkoj berzi 1,64 miliona maraka се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Banjalučka berza u vrhu tržišta korporativnih obveznica

Izvor: Capital.ba, 17.Avg.2022, 10:39

BANJALUKA – Privredna društva u regiji najčešće se odlučuju za uzimanje kredita, kada su im potrebna finansijska sredstva, a rijeđe za emisiju korporativnih obveznica. Iako ima zainteresovanih za ulaganje u te vrste hartija od vrijednosti, ponuda je slaba. Međutim, izdvaja se Banjalučka berza...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.