Posao za oko 100.000 novih građevinara

Izvor: Vostok.rs, 09.Avg.2012, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao za oko 100.000 novih građevinara

09.08.2012. -

Za građevinarstvo je spas formiranje razvojne banke, a to bi mogla da bude Poštanska štedionica, koja je u sastavu države i koju bi trebalo preimenovati i dati joj odgovarajuće nadležnosti, rekao je ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić, obraćajući se neimarima povodom njihovog praznika.

Neimairi su danas upozorili, povodom Dana građevinara Srbije, da su u velikim dugovima i da je u poslednje dve godine smanjen broj firmi za oko 3.000, a resorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << ministar Velimir Ilić je najavio pomoć države i naveo da bi samo u okviru podizanja energetske efikasnosti objekata moglo da se zaposli 100.000 građevinara.

Izvor: Golos Rossii, foto: © Flickr.com/grk1/cc-by    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.