Oluja u Nišu čupala drveće

Izvor: S media, 12.Jul.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja u Nišu čupala drveće



Niš i okolinu danas posle 15 sati zahvatilo je snažno nevreme praćeno gradom koji je dostizao veličinu lešnika, potvrdjeno je u niškom Centru za obaveštavanje.


Prema podacima Centra, u nevremenu koje je trajalo nešto više od pola sata palo je 12 litara vode po metru kvadratnom i duvao vetar brzine 17 metara u sekundi.

U Centru nisu mogli da saopšte koliku je materijalnu štetu nevreme izazvalo.

Prema informacijama lokalnih medija, u krugu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kliničkog centra u Nišu vetar je oborio par stabala koja su pala na parkirane automobile, ali povredjenih nije bilo.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

"Svaki pojedinac se računa"

Osumnjičeni za razbojništvo

U Kuršumliji bez posla gotovo polovina stanovništva

Gužve na Ibarskoj magistrali

Galenika otvara predstavništvo u Albaniji

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja čupala drveće u Nišu

Izvor: RTV Pink, 12.Jul.2010

. . . Snažno nevreme zahvatilo je danas oko 15 sati Niš i trajalo dvadesetak minuta, ali, za sada, nema informacija o pričinjenoj materijalnoj šteti. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.