Neobična zanimanja od 19 časova u Eđšegu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neobična zanimanja" od 19 časova u Eđšegu (AUDIO)

Deseto Ignajt (Ignite) veče pod nazivom "Neobična zanimanja" biće održano od 19 časova u Kulturnoj stanici "Eđšeg" u organizaciji Udruženja Biznisnova – centra za proaktivno poslovanje u Novom Sadu.

Publika će imati priliku da čuje inspirativne govornike koji su od svojih hobija uspeli da naprave poslove. Posetiocima će se predstaviti Ana Nauparac Despotović, Nikolina Pupavac, Gordana Gradinac, Andrea Magazin, Elizabeta Knežević, Siniša Cvetković, Dragana Lukić, Dragana Ćorić i Miša Dragoljević. Ulaz je slobodan, a početak je najavljen za 19 časova.

Opširnije, Ana Mudrinić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.