Na Novosadskom sajmu primljeni prvi pacijenti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 12:06

Na Novosadskom sajmu primljeni prvi pacijenti

Prvi pacijenti stigli su jutros oko devet časova u privremenu bolnicu u hali 1 Novosadskog sajma, potvrđeno je Tanjugu u Gradskom štabu za vanredne situacije.

"Juče su ove pacijente pozivali iz kol centra i obaveštavali da će danas ekipe Hitne pomoći doći po njih da ih prevezu u privremenu bolnicu. Reč je o pacijentima sa lakšom kliničkom slikom, koji ne zahtevaju hospitalizaciju, kao što je i pravilo kada je reč o pacijentima koji se smeštaju u privremenim bolnicama", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kažu u Gradskom štabu.

Kako je ranije već saopšteno Hala 1 i Master hala Novosadskog sajma raspolažu sa oko 1.000 mesta, Grad Novi Sad nabavio je svu neophodnu opremu, osim kreveta koje je obezbedila Vojska Srbije. Na opremanju objekata bili su angažovani volonteri, pripadnici Vojske i Grad Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prvi pacijenti oboleli od virusa korona smešteni na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio 021, 06.Apr.2020

Prvi pacijenti stigli su jutros oko devet časova u privremenu bolnicu u hali 1 Novosadskog sajma, potvrđeno je u Gradskom štabu za vanredne situacije..."Juče su ove pacijente pozivali iz kol centra i obaveštavali da će danas ekipe Hitne pomoći doći po njih da ih prevezu u privremenu bolnicu....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.