NIS: U ponudi komprimovani prirodni gas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS: U ponudi komprimovani prirodni gas

Početak maloprodaje komprimovanog prirodnog gasa (KPG) u mreži benzinskih stanica Naftne industrije Srbije (NIS) svečano je danas obeležen na NIS Petrol benzinskoj stanici Novi Sad 10.

Kompanija NIS do sada je prodavala komprimovani prirodni gas kroz sistem veleprodaje, a punionica na NIS Petrol stanici u Novom Sadu prva je maloprodajna jedinica ovog energenta, saopštila je ova kompanija.

Događaju su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko, gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novog Sada Miloš Vučević, kao i predstavnici kompanija Fijat Krajsler Automobili Srbija i Iveko.

NIS u saopšenju kaže da je prva velika mreža benzinskih stanica u zemlji koja je u svoju ponudu uvrstila i komprimovani prirodni gas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prva maloprodaja u Srbiji

Izvor: Danas, 13.Okt.2015, 09:20

Na NIS petrol benzinskoj stanici "Novi Sad 10" na Sentandrejskom putu juče je počela maloprodaja komprimovanog prirodnog gasa (KPG) u NIS-ovoj mreži benzinskih stanica...Komprimovani prirodni gas koristi se kao alternativno gorivo za sve vrste vozila, ali i kao važan energent u industriji. Smatra...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.