Misija MMF danas završava posetu Srbiji

Izvor: Beta, 13.Mar.2014, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misija MMF danas završava posetu Srbiji

BEOGRAD, 13. marta 2014. (Beta) - Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) u četvrtak završava dvonedeljnu posetu Srbiji.

Cilj posete je bilo sagledavanje stanja državnog budžeta i javnih finansija Srbije, što je osnov za pregovore o novom aražmanu iz predostrožnosti.

O tom aranžmanu će odlučiti nova vlada koja će biti forimirana posle prevremenih paralamentranih izbora koji se održavaju u nedelju, 16. marta.

Aranžman iz predostrožnosti podrazumeva dogovor o programu reformi, ekonomskih i fiskalnih mera Vlade Srbije, čiju realizaciju bi pratio MMF, uz stavljanje na raspolaganja Srbiji odredjene sume novca, koja ne mora da se povlači.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misija MMF danas završava posetu Srbiji

Izvor: Blic, 13.Mar.2014

Misija Medjunarodnog monetarnog fonda danas završava dvonedeljnu posetu Srbiji...Cilj posete je bilo sagledavanje stanja državnog budžeta i javnih finansija Srbije, što je osnov za pregovore o novom aražmanu iz predostrožnosti...O tom zaranžmanu će odlučiti nova vlada koja će biti forimirana...

Nastavak na Blic...

Misija MMF danas završava posjetu Srbiji

Izvor: Capital.ba, 13.Mar.2014

BEOGRAD, Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) danas završava dvonedjeljnu posjetu Srbiji. Cilj posjete je bilo sagledavanje stanja državnog budžeta i javnih finansija Srbije, što je osnov za pregovore o novom ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.