Milosavljević: Tri do četiri milijarde evra investicija

Izvor: Studio B, 18.Nov.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević: Tri do četiri milijarde evra investicija

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević očekuje između tri i četiri milijarde evra investicija u Srbiji tokom 2011. godine.

Ministar je na konferenciji o zaštiti prava intelektualne svojine kazao da je taj nivo investicija neophodan za ubržanje ekonomskog razvoja.

"Znajući rezultate srpske privrede u 2010. godini i disciplinu koju smo pokazali u radu verujem da je taj nivo dostižan, uz pretpostavku održanja političke i makroekomske stabilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i tokom naredne godine, u šta takođe verujem", rekao je Milosavljević.

On je izrazio očekivanje da će republički budžet dobiti najveću "injekciju" od prodaje Telekoma, koja će, kako je naveo, "pokriti skoro polovinu očekivanih sredstava", i najavio završetak investicija u energentskom i industrijskom sektoru.

"Realizovanje navedenih projekata će, uz završetak radova na Koridoru i saobraćajnoj infrastrukturi, zaposlenima u Srbiji omogućiti veće plate i više radnih mesta", zaključio je Milosavljević.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očekujem tri do četiri milijarde investicija

Izvor: S media, 18.Nov.2010

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević izjavio je danas da očekuje izmedju tri i četiri milijarde investicija u Srbiji tokom 2011. godine...On je na konferenciji o zaštiti prava intelektualne svojine kazao da je taj nivo investicija neophodan za ubržanje ekonomskog razvoja..."Znajući...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.