Mihajlović: Najteža deonica Koridora 10, planove da ispunite

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Najteža deonica Koridora 10, planove da ispunite

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je s direktorom "Koridora Srbije" Zoranom Drobnjakom i s predstavnicima kompanija "Azvi", "Integral", " Euro Alijans" i "Trejs" koji grade "Koridor 10", na deonici kroz Grdeličku klisuru.

Mihajlović je istakla da je Ministarstvo tu da pruži svu neophodnu podršku i pomoć, kako bi auto-put kroz Grdeličku klisuru bio siguran i bezbedan, a radovi završeni u dogovorenom roku, saopštilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ministarstvo.

"Govorimo o najtežoj deonici na 'Koridoru 10', svesni smo teških uslova i ogromnih napora koji radnici ulažu kako bismo saobraćaj na ovom autoputu pustili do kraja godine i molim da sve planove i dogovore ispoštujete. Novca ima, nema dugovanja i kašnjenja u plaćanju, i očekujem da sve bude gotovo u roku", poručila je Mihajlovićeva.

Direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić rekao je da su svi izvođači "veoma proaktivni" i da rade danonoćno kako bi sve bilo završeno u roku.

Predstavnici izvođača radova istakli su da se radovi sprovode 24 sata i da će učiniti sve, uprkos zimskim uslovima, da auto-put bude pušten u saobraćaj do kraja godine.

Ukupna ugovorena vrednost radova na 26.3 kilometra puta kroz Grdeličku klisuru iznosi 234 miliona evra. Radovi se izvode na deonicama od Grdelice do tunela Predejane, od tunela Predejane do Caričine doline i na tunelu "Manajle".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mihajlović: Danonoćni radovi kroz Grdeličku klisuru da bi auto-put bio bezbedan i završen u roku

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2018

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Zorana Mihajlović razgovarala je danas s direktorom "Koridora Srbije" Zoranom Drobnjakom i s predstavnicima kompanija "Azvi", "Integral", " Euro Alijans" i "Trejs" koji grade "Koridor 10", na deonici kroz Grdeličku klisuru...Mihajlović...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.