Meta: Srbija važan partner za Albaniju

Izvor: Mondo, 12.Mar.2010, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meta: Srbija važan partner za Albaniju

Albanski ministar spoljnih poslova i potpredsednik vlade Iljir Meta izjavio je danas u Beogradu da Albanija smatra Srbiju veoma važnim partnerom, ne samo za bilateralna pitanja nego i za odnose, mir i stabilnost u regionu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija važan partner za Albaniju

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2010

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Beta) - Albanski ministar spoljnih poslova i potpredsednik vlade Iljir Meta izjavio je u petak u Beogradu da Albanija smatra Srbiju veoma važnim partnerom, ne samo za bilateralna pitanja nego i za odnose, mir i stabilnost u regionu. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Meta: Srbija Albaniji izuzetno važan partner

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2010

BUJANOVAC - Potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Albanije Iljir Meta, koji danas završava dvodnevnu posetu Srbiji, ocenio je kao pozitivan i konstruktivan jučerašnji sastanak sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, kome se naročito zahvalio na garancijama za albansku manjinu u Bujanovcu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.