Izvor: Economy.rs, 24.Feb.2010, 04:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medjunarodni strucni seminar posvecen integritetu carinskih sluzbenika

Odlucna borba za podizanje nivoa integriteta i suzbijanje korupcije u redovima carinskih sluzbenika u Srbiji sprovodi se sistematski i dosledno i vec je pokazala veoma dobre rezultate, receno je na otvaranju trodnevnog medunarodnog strucnog seminara za podizanje nivoa integriteta i borbu protiv korupcije, koji u Beogradu od 23. do 25. februara, pod okriljem Svetske carinske organizacije (SCO), organizuje Uprava carina Republike Srbije.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sistematsko suzbijanje korupcije u carini

Izvor: EMportal, 23.Feb.2010, 14:30

Odlučna borba za podizanje nivoa integriteta i suzbijanje korupcije među carinskim službenicima u Srbiji sprovodi se sistematski i dosledno i već je pokazala veoma dobre rezultate, rečeno je danas na otvaranju trodnevnog međunarodnog stručnog seminara za podizanje nivoa integriteta i borbu protiv...

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.