Matić o pregovorima s kompanijom Alibaba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić o pregovorima s kompanijom "Alibaba"

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kaže da je to Ministarstvo potpisalo Ugovor o poverljivosti sa kompanijom "Alibaba", koji stranama nalaže da ne objavljuju u javnosti informacije o toku pregovora o saradnji.

"Po završetku pregovora, izdaćemo zajedničko saopštenje o, nadamo se, uspešnim rezultatima i daljim koracima u jačanju saradnje", rekla je Matić.

Ona je podsetila da je u septembru na sastanku u sedištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << te kompanije sa potpredsednicom "Alibabe" Helen Hu i kompanijskim timom za Evropu dogovoreno da se do kraja godine finaliziraju svi planovi čiji je krajnji cilj plasiranje platforme za elektronsko plaćanje Alipej (Alipay) na srpsko tržište, a da se na tržištu Kine promoviše turistička ponuda Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije sve izgubljeno: Srbija i dalje pregovara sa kompanijom "Alibaba"

Izvor: B92, 19.Nov.2018

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić se oglasila povodom pregovora sa kompanijom “Alibaba“...Ona je navela da to što je Ministarstvo potpisalo Ugovor o poverljivosti sa tom kompanijom nalaže stranama da ne objavljuju u javnosti informacije o toku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.