Mali na skupu Rezultati borbe protiv sive ekonomije

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 15:17

Mali na skupu "Rezultati borbe protiv sive ekonomije"

Ministar finansija Siniša Mali prisustvovaće sutra skupu posvećenom borbi protiv sive ekonomije.

Naime, Ministarstvo finansija Republike Srbije i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) će u utorak, 8. februara, u 11 časova u Ministarstvu finansija održati Proširenu sednicu Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije, na kojoj će biti predstavljen novi "Program za suzbijanje sive ekonomije 2022-2025", saopšteno je iz ministarstva.

U uvodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delu skupa na temu "Rezultati borbe protiv sive ekonomije", obratiće se: ministar finansija i predsednik Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije Siniša Mali, direktor EBRD za zapadnu Evropu Mateo Kolanđeli i predsednik Saveza za fer konkurenciju NALED-a Ivan Miletić.

Na temu "Predstavljanje nacrta: Program za suzbijanje sive ekonomije“ govoriće: ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić i ministarka privrede Anđelka Atanasković.

Na temu "Prioriteti međunarodne zajednice: Mogućnosti za saradnju“ govoriće šef Sektora za kooperaciju u Delegaciji EU u Srbiji Nikola Bertolini, šef Odeljenja za razvojnu saradnju u Ambasadi SR Nemačke Kristijan Šiling, direktorka USAID u Srbiji Suzan Fric, zamenik ambasadora u Ambasadi Velike Britanije Dominik Otvej i glavni savetnik u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) Jelena Ćirković, saopšteno je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: Siva ekonomija usporava rast i uništava konkurentnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022, 12:44

Koordinaciono telo za suzbijanje sive ekonomije Vlade Srbije predstavilo je danas Program za suzbijanje sive ekonomije 2022-2025, uz osvrt na dosadašnje rezultate ostvarene u borbi za fer konkurenciju i povoljan poslovni ambijent, a ministar finansija Siniša Mali je poručio da je borba protiv sive...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.