Izvor: EMportal, 10.Feb.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMF: Nastavak aranžmana sa novom vladom

Međunarodni monetarni fond (MMF) objavio je danas da je završetak prve revizije aranžmana sa Srbijom odložen pošto je bužet za 2012. godinu odstupio od dogovorenog fiskalnog programa.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Revizija aranžmana čeka novu vladu

Izvor: RTS, 10.Feb.2012

Prva revizija aranžmana MMF-a sa Srbijom odložena zbog odstupanja budžeta za 2012. godinu od dogovorenog fiskalnog programa, kaže šefica MMF-a za Srbiju Zuzana Murgasova. Posao će biti nastavljen sa novom vladom, rekla Murgasova. ..Međunarodni monetarni fond objavio je da je završetak prve revizije...

Nastavak na RTS...

Revizija aranžmana sa Srbijom biće nastavljena sa novom vladom

Izvor: Capital.ba, 10.Feb.2012

BEOGRAD, Prva revizija aranžmana Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) sa Srbijom odgođena je zbog odstupanja budžeta za 2012. godinu od dogovorenog fiskalnog programa, a posao će biti nastavljen sa novom vladom, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.