Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostreš: Vojvodini pripada obeštećenje od prodaje NIS-a

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da bi Vojvodina trebalo da dobije obeštećenje ako Naftna industrija Srbije bude prodata za 400 miliona evra. Kostreš je dodao i da LSV nije protiv saradnje sa Rusijom i energetskog sporazuma, ali da je protiv toga da NIS bude prodat za 400 miliona evra.

On je rekao da „sigurno nije interes" Vojvodine da NIS bude prodat za 400 miliona ako je njegova cena 2,2 milijarde evra, jer 55 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tog novca, kako je naveo, treba da pripadne Vojvodini.

Prema Kostrešu, pokrajinska administracija treba da stavi do znanja republičkoj vlasti šta je interes Vojvodine i da se za njega bori. On je objasnio da LSV želi da „zaštiti interese građana Vojvodine i da što više novca ostane u Vojvodini, a da na taj način ne ugrozi interese Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostreš: Obeštećenje za Vojvodinu

Izvor: B92, 24.Sep.2008, 01:37

Beograd -- Vojvodina bi trebalo da dobije obeštećenje u slučaju da se "NIS" proda po dogovorenoj ceni od 400 miliona evra, kaže Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV-a... On je, gostujući u emisiji "Poligraf" na TV B92, precizirao da razlozi za takav način prodaje nisu jasni, kao ni kada će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.