Izvor: Danas, 10.Avg.2022, 15:34

Kokanović o Behtelu i Rio Tintu: Očekujemo da se Ana Brnabić oglasi

Povodom  imejl prepiske, koju je objavio Savez ekoloških organizacije Srbije (SEOS) , a za koju se tvrdi da su pokušaj kompanija ‘Rio Tinto’ i ‘Behtel”  da pronađu partnera za izradu idejnog rešenja i projekta za prečišćavanje otpadnih voda za projekat „Jadar“, potpredsednik udruženja „Ne damo Jadar“ iz Gornjih Nedeljica Zlatko Kokanović kaže da oni od ukidanja Uredbe, nisu verovali ni državi, ni kompaniji da se odustalo od ovog projekta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rio Tinto SEOS-u: Interna Studija izvodljivosti mora biti završena

Izvor: Danas, 10.Avg.2022

U vezi sa navodima udruženja SEOS da Rio Tinto i Behtel nastavljaju da dalje realizuju Projekat “Jadar”, i ovom prilikom želimo da istaknemo da Rio Tinto poštuje odluku Vlade da stavi van snage akte za realizaciju Projekta „Jadar“, saopšteno je iz Rio Tinta. „Poslujemo u skladu sa propisima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.