Klijenti Srpske banke neće biti oštećeni

Izvor: Beta, 12.Jan.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klijenti Srpske banke neće biti oštećeni

BEOGRAD, 12. januara 2015. (Beta) - Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije (UBS) Veroljub Dugalić ocenio je u ponedeljak da će usluge koje je Srpska banka pružala gradjanima verovatno biti prebačene na Poštansku štedionicu i da gradjani neće biti oštećeni ni na koji način.

Po planu Vlade Srbije, Srpska banka će finansirati namensku industriju i krajem januara prestati da obavlja poslove sa stanovništvom.

"Nemamo još precizne instrukcije o budućem radu Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << banke, svi detalji će biti poznati javnosti vrlo brzo", rekao je Dugalić na konferenciji za novinare u UBS u Beogradu.

On je naveo da će sve obaveze gradjana prema Srpskoj banci biti prenete na Poštansku štedionicu, ali da su čekovi jedino što bi moglo da bude "neprijatno" za gradjane, jer će oni biti vraćeni Srpskoj banci.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dugalić: Klijenti Srpske banke neće biti oštećeni

Izvor: RTS, 12.Jan.2015

Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić ocenio je da će usluge koje je Srpska banka pružala građanima verovatno biti prebačene na Poštansku štedionicu i da građani neće biti oštećeni ni na koji način. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.