Jafa demantuje: Delimo sudbinu srpskih kompanija

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jafa demantuje: Delimo sudbinu srpskih kompanija

Beograd -- Kompanija Jafa Crvenka saopštila je da je netačna informacija o tome kako su njeni proizvodi izuzeti od carine privremenih institucija Kosova.

Prema informaciji agencije Tanjug koju su u četvrtak preneli mnogi mediji, Jafa Crvenka uvrštena je na spisak 10 kompanija koje su oslobođene plaćanja poreza od 100 odsto, koje je Priština uvela pre dva dana za proizvode iz Srbije i BiH.

"Sa ciljem preciznog i tačnog informisanja javnosti, želimo da vas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obavestimo da je putem medija preneta pogrešna informacija da je kompanija Jaffa Crvenka oslobođena plaćanja 100 odsto viših taksi koje je Priština uvela", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, kompanija Jafa Crvenka kao domaći proizvođač i deo Kappa Star grupe, u potpunosti deli sudbinu srpskih kompanija koje su pogođene ovom merom.
Pogledaj vesti o: Delimo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jaffa demantuje: Nismo oslobođeni taksi!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018

Kompanija Jaffa Crvenka nije oslobođena plaćanja 100 odsto viših taksi koje je Priština uvela, objavila je danas ta kompanija...Foto: MONDO, Mario Milojević..Jaffa Crvenka, kao domaći proizvođač i deo Kappa Star grupe, u potpunosti deli sudbinu srpskih kompanija koje su pogođene ovom merom,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.