Imlek kupio Nišku mlekaru

Izvor: B92, 29.Okt.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imlek kupio Nišku mlekaru

Kompanija Imlek potpisala je ugovor o kupovini 100 odsto vlasništva Niške mlekare, jedne od najvećih u južnoj Srbiji.

Kompanija Imlek planira da poveća proizvodne procese Niške mlekare i unapredi njen najpoznatiji brend - "Vedro”.

"Kupovinom Niške mlekare, Imlek će ojačati svoju poziciju na tržištu južne Srbije, ali i osavremeniti proizvodnju i unaprediti poslovanje te kompanije”, izjavio je generalni direktor kompanije Imlek Ilija Šetka.

“Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preuzimanja planirane su i brojne investicije, kako bi se prilagodili proizvodni procesi poslovanja mlekare iz Niša Imlekovim standardima. Ova akvizicija predstavlja realizaciju naših planova za unapredjenje i širenje poslovanja kompanije Imlek'', naveo je Šetka.

Kompanija Imlek posluje i na regionalnim tržištima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji i jedna je od kompanija sa najdužom tradicijom u zemlji, prepoznatljiva po proizvodima najvišeg kvaliteta, i stalnim ulaganjima u modernizaciju proizvodnje i poslovanja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.