Galenika potpisala ugovor sa Abbott-om

Izvor: S media, 20.Dec.2010, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galenika potpisala ugovor sa Abbott-om

Farmaceutska kompanija "Galenika" potpisala je danas Ugovor o uslužnoj proizvodnji sa američkom farmaceutskom kompanijom Abbott čime je dobila šansu da bude prva i jedina farmaceutska kuća u regionu, koja će proizvoditi lekove za jednu od najvećih multinacionalnih kompanija na svetu, saopštila je "Galenika".

„Saradnja sa Abbott-om značajna je za našu kompaniju jer ćemo u potpunosti uposliti postojeće kapacitete i otvoriti mogućnost za dalje zajedničke poslovne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poduhvate.

Galenika: Nestašice lekova neće biti

Predvidjeni kapaciteti proizvodnje su oko 15 miliona pakovanja. Počećemo sa Brufenom i Flugalinom, čime će se stvoriti mogućnost da se prozivode i drugi lekovi iz palete Abbott-a,", izjavio je generalni direktor "Galenike" Nenad Ognjenović.

Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.