Izvor: EMportal, 26.Avg.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričin: MMF će pooštriti uslove

Predsednik Saveza ekonomista Srbije (SES) Dragan Đuričin izjavio je danas da je u sadašnjoj fazi razvoja Srbije neophodna saradnja sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), ali je izrazio bojazan da će doći do zaoštravanja uslova MMF-a za odobravanje novog aražmana.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đuričin: MMF će pooštriti uslove

Izvor: Capital.ba, 26.Avg.2011

BEOGRAD, Predsjednik Saveza ekonomista Srbije (SES) Dragan Đuričin izjavio je danas da je u sadašnjoj fazi razvoja Srbije neophodna saradnja sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), ali je izrazio bojazan da će doći do zaoštravanja uslova MMF-a za odobravanje novog aranžmana. MMF u ovoj fazi...

Nastavak na Capital.ba...

NOVI USLOVI OD MMF

Izvor: Kurir, 27.Avg.2011, 08:08

BEOGRAD - Predsednik Saveza ekonomista Srbije (SES) Dragan Đuričin izjavio je da je u sadašnjoj fazi razvoja naše zemlje neophodna saradnja s MMF. Međutim, on je izrazio bojazan da može doći do zaoštravanja uslova MMF za odobravanje novog aranžmana.

Nastavak na Kurir...

ĐURIČIN: INVESTICIJE JEDINI NAČIN ZA IZLAZAK IZ KRIZE

Izvor: Kurir, 27.Avg.2011

BEOGRAD - Predsednik Saveza ekonomista Srbije (SES) Dragan Đuričin izjavio je da bi svetska ekonomska kriza koja sada ima oblik "duplog dna", u obliku slova W, lako mogla da se pretvori u krizu sa "trostrukim dnom" i ukazao da su investicije jedini način da se Srbija izvuče iz krize proizvodnje u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.