Banjalučka berza: Promet 2,3 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 15.Okt.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučka berza: Promet 2,3 miliona KM

BANJALUKA, Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 2,3 miliona KM, u 89 zaključenih poslova, podaci su iz Berze. Najveći promet od 1,93 miliona KM ostvaren je trgovanjem obveznicama Republike Srpske – stara devizna štednja osam. Najveći rast vrijednosti od 13,48 odsto bio je kod akcija “Glasa Srpske” iz Banjaluke, dok je najveći pad vrijednosti od 15,73 odsto zabilježen kod akcija Rafinerije nafte iz Broda. Vrijednost berzanskog indeksa ostala je na nivou od 544,11 poena. Srna

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Belex stabilan uprkos kolebanju na svetskim berzama

Izvor: Kamatica.com, 15.Okt.2018

Najveći pad globalnih berzi u poslednjih šest meseci nije ostavio mnogo posledica na Beogradsku berzu protekle sedmice. Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, je zabeležio neznatan rast, dok je ukupan promet na trgovanju iznosio 1,5 milijardi dinara (12,9 miliona evra)..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.