Apple predstavio dugo očekivani iPhone 8 i novi Apple Watch

Izvor: Capital.ba, 13.Sep.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple predstavio dugo očekivani iPhone 8 i novi Apple Watch

CUPERTINO, Američka kompanija Apple otkrila je juče na prezentaciji u novom sjedištu u Kaliforniji novu generaciju pametnih telefona iPhone 8 i iPhone 8 Plus, prenosi CNN. Dugo očekivani novi proizvodi dolaze u tri boje, sivoj, zlatnoj i srebrenoj, a njihova cijena će biti i do hiljadu američkih dolara. Apple >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je prezentovao i novi ojačani Apple pametnih sat, koji će, između ostalog moći prepoznati i rane znakove srčanog udara kod korisnika. Novi iPhone će biti brži, otporniji od svojih prethodnika s boljim mogućnostima za fotografisanje. Imaće A11 bionički čip te pobošani senzor kamere. Ekran pokriva gotovo cijelu prednju površinu, a glavna mehanička tipka je konačno prošlost za ovu vrstu pametnih telefona. Prvi čovjek Applea Tim Cook je prezentaciju započeo sjećanjem na osnivača ove kompanije Steva Jobsa koji je prije 10 godina predstavio prvi iPhone koji je od ove kompanije načinio jednu od najuspješnijih u istoriji, javlja CNN.  

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Deset godina od pojave prvog iPhone-a: APPLE predstavio nove modele pametnih telefona! VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2017

Kompanija Apple juče je predsavila nove pametne telefone, te će obožavaoci Iphona moći da pronađu modele po svojoj meri...iPhone 8, iPhone 8 Plus i iPhone X predstavljeni su juče posebnim videom. Iphone 8, od svog naslednika najviše se razlikuje staklenom zadnjom stranom, što omogućava bežično...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.