270 miliona za privredna društva i preduzeća (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 14:38

270 miliona za privredna društva i preduzeća (AUDIO)

Otvorena su četiri konkursa za dodelu bespovratnog novca mikro i malim privrednim društvima i preduzećima na teritoriji Vojvodine. Za potrebe navedenih projekata, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam obezbedio je 270 miliona dinara.

"Cilj konkursa je da se što pre i što efikasnije pomogne preduzetnicima u oblasti privrede i turizma, koji su u najvećoj meri bili pogođeni pandemijom, da se sačuvaju radna mesta i spremno dočeka nova turistička sezona", istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << resorni sekretar Nenad Ivanišević.

Dva konkursa namenjena su za subvencionisanje troškova nabavke repromaterijala i kupovinu mašina, opreme i softvera.

Podizanje kvaliteta i kapaciteta turističkih objekata, kao i uvođenje tehnoloških inovacija u promociji i poslovanju ugostiteljskih objekata, osnovni su ciljevi druga dva konkursa.

Ivanišević napominje da prijavljeni moraju ispuniti dodatnu obavezu ukoliko žele da dobiju novac.

Uslove konkursa zainteresovani mogu pronaći na sajtu Sekretarijata za privredu i turizam, kao i besplatnim pozivom na broj kontakt centra 0800 021 027, svakog radnog dana, od 9 do 15 časova. Rok za podnošenje prijava je 16. mart.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokrajinski sekretarijat objavio četiri konkursa - ukupna vrednost 270 miliona, a ko sve može da se prijavi?

Izvor: B92, 01.Mar.2021

Na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam danas su objavljena četiri konkursa. Ukupna vrednost ovih konkursa, tačnije po dva konkursa u oblasti privrede i turizma, iznosi 270 miliona dinara...Mikro i mala privredna društva i preduzetnici na konkursima u oblasti privrede mogu konkurisati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.