Postavljena za direktorku EPS iako je pod istragom

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jan.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljena za direktorku EPS iako je pod istragom

Iako je policija protiv Jasenke Bulajić nedavno podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je umešana u kriminalne radnje u EPS-u, ona je danas postavljena za direktora tog preduzeća u Prokuplju.

Prema informacijama do kojih su došli novinari Južnih vesti, Bujalićeva je osumnjičena da je sa još 13 osoba uzimala novac iz glavne blagajne prokupačke Elektrodistribucije, a onda ga naknadno vraćala.

Neregularnosti su otkrili službenici unutrašnje kontrole >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << EPS-a iz Niša i odmah obavestili policiju.

Među licima koja su osumnjičena za krivično delo posluga u podstrekavanju je i Bulajićeva. U toku je postupak sprovođenja dokaznih radnji za sva lica koja su obuhvaćena prijavama - kaže PR Osnovnog tužilaštva Boro Zečević.

Zbog ovoga je, tvdi izvor Južnih vesti iz vrha Jugoistoka, Bulajićeva pre manje od 3 meseca dobila i "opomenu pred otkaz" u tom preduzeću.

Novinari nisu danas uspeli da dobiju komentar u Jugoistoku.

Novopostavljena diektorka je za Južne vesti rekla da je generalni direktor Jugoistoka Darko Bulatović naredbom zabranio svim zaposlenima bilo kakvo davanje izjava za medije.

Jasenka Bulajić je, inače, do polovine prošle godine bila član prokupačkog DS i odbornik u lokalnoj Skupštini. U toku svog odborničkog mandata je sa grupom odbornika te stranke prešla u SNS.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PK: Direktorka iako ima krivičnu prijavu

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jan.2015

Direktorka Elektrodistribucije u Prokuplju Jasenka Bulajić postavljenja je na tu funkciju iako je protiv nje nedavno podneta krivična prijava. Ona je osumnjičena da je sa još 13 osoba uzimala novac iz glavne blagajne prokupačke Elektrodistribucije, a onda ga naknadno vraćala.   Neregularnosti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.