Opljačkao prodavnicu i smislio genijalan plan da sakrije tragove. Upravo to ga je odalo

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Jan.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao prodavnicu i smislio "genijalan" plan da sakrije tragove. Upravo to ga je odalo

Protiv jednog meštanina Merošine policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je 26. januara 2015. godine, obio prodavnicu u selu Krajkovac odakle je ukrao veću količinu domaćih i stranih cigareta, kafe, suhomesnatih i drugih proizvoda.

Zanimljivo je da je kradljivac pošto je pokupio robu veće vrednosti, pokušao da ukloni tragove – brašnom.

- On je uzeo džak brašna, koje je posipao svuda naokolo izlazeći iz radnje. Računao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je da će tako prikriti tragove, ali su policijski forenzičari bili veštiji od njega pa je otkriven upravo na osnovu otiska cipele, kaže naš izvor.

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Prokuplju, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava za tešku krađu u redovnom postupku.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.