Žao mi je što nismo svirali u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Žao mi je što nismo svirali u Beogradu''

Endi Flečer Fleč, klavijaturista sastava “Depeche Mode”, nastupiće u Beogradu 24. juna kao di-džej u jednom prestoničkom klubu, kako bi se iskupio domaćim fanovima zbog koncerta benda koji je najavljen pa otkazan u proleće 2009.

U intervjuu za “Blic” Endi Flečer Fleč, klavijaturista "Depeshe Mode" govori o svom di-džej nastupu i obećava odličan provod svim fanovima. Flečer će pokušati da se delimično iskupi za otkazan koncert 2009. godine, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako kaže,spremio je svoj najbolji di-džej set.

- Jedan od razloga je i taj što “Depeche Mode” nije došao u Beograd, a znamo koliko ste to želeli. Ovo će biti najbolje od onoga što mogu da vam pružim. Ovo će biti “Depeche Mode” i ovo će biti naš poklon vama.

Na pitanje, zašto nisu održali koncert, rekao je:

- Pa, hm... ne znam. Ne znam šta da vam kažem, osim da mi je veoma žao, svima nam je bilo žao. Sa druge strane, ovo će biti najbolji di-džej set u mojoj karijeri. Spremite se za jedan mali deo “Depeche Mode”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ENDI FLEČER U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 23.Jun.2011, 11:10

Sve se može kad se hoće! Endi Flečer će održati ekskluzivan di-džej nastup u petak, 24. juna, u beogradskom klubu „Plastik lajt“. Član Dipeš moda u Beograd dolazi na sopstveni zahtev i upravo..Sve se može kad se hoće!..Endi Flečer će održati ekskluzivan di-džej nastup u petak, 24. juna,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.