G*ze u prvom planu! Neobjavljeni materijal sa Zadrugovizije! (PAPARACO FOTKE)

Izvor: Svet, 01.Mar.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G*ze u prvom planu! Neobjavljeni materijal sa Zadrugovizije! (PAPARACO FOTKE)

 

Prošla Zadrugovizija bila je u znaku dobrog plesa ali i vrelih pozadina pojedinih zadrugarki!
Karleuša ili Džej Lo? Obe PRŠTE od se*sipila, ali kojoj bolje stoji Versaće? Bekvalčeva se OTROVALA od alkohola! Kristina povraćala sat vremena. OVO je dotuklo! Dara Bubamara pobegla od Jale i Bube zbog DVE HILJADE EVRA – Ne sme da ih pogleda u oči?! Zadrugarke u akciji! Neke od njih pokazale su vrsno umeće plesa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali to i nije bilo toliko uočljivo, koliko su u prvi plan isplivale njihove g*ze.
Pa, pripremimo se za prizor vredan pomena, u svakom smilu!

Nina Babić jedna je od aktuelnih učesnica rijalitija Zadruga koja se istakla ne samo po svađama, već i po vrelom plesu, jer, mala zna da ga lomi u kuku!
Tako je bilo i na ovoj Zadrugoviziji! Nina je pokazala svo svoje umeće! Tresla je zadnjicom tako da su svi pogledi bili uprti u nju! A zašto i ne bi, kada mlada dama zaista ima šta i da pokaže!

Mmm, Maja Marinković je sledeća zadrugarka koja je pokazala svoj gluteus!
Svađalački nastrojena učesnica i ove sezone nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Prošlo i ovo učešće u Zadruzi razlikuje se jedino po tome što je Maja malo slobodnija, u svakom smislu!
Pitamo se kako je Marko Janjušević Janjuš reagovao kada je video čime Marinkovićeva ustvari raspolaže? G*za za 5, iako se nazire celulit! Ali, nećemo biti sitničavi!

Idemoooo!
Najkomentarisanija pozadina je definitivno bila pozadina Nataše Radan! Ova rasna crnka ne prestaje da diže prašinu… A i još ponešto, sigurni smo!
Iako je vidno da je Nataša nabacila nekoliko kilograma viška, i da je njena g*za porasla iz tog razloga, ne možemo da osporimo da je i te kako ima!
Što bi mlada Teodora Džehverović rekla: “TRESI, TRESI!”
SvetRajko Ristić
The post G*ze u prvom planu! Neobjavljeni materijal sa Zadrugovizije! (PAPARACO FOTKE) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.