Zavirite u luksuzni stan Ognjena Amidžića – Sve pršti od RASKOŠA! Ostaćete bez reči!

Izvor: Svet, 29.Feb.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u luksuzni stan Ognjena Amidžića – Sve pršti od RASKOŠA! Ostaćete bez reči!

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska uživaju u srećnom braku sedam godina, a zajedno su već deset. Bračni par živi u raskošnom stanu u Beogradu.
NOVI SVET OTKRIVA! CECINOJ ĆERKI ZABILI NOŽ U LEĐA! ANASTASIJA U SUZAMA! ANABELA: “LUNA OPET NA JAKIM LEKOVIMA PRED ZADRUGU!” MILICI DOJAVILI DA JE PETAR VARA! ZILHA ISPRIČALA SVE EDOVE PREVARE! ANI KORAĆ SE SMUČIO DAVID! Bekvalčeva se OTROVALA od alkohola! Kristina povraćala sat vremena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << OVO je dotuklo! Dara Bubamara pobegla od Jale i Bube zbog DVE HILJADE EVRA – Ne sme da ih pogleda u oči?! Kao kruna njihove ljubavi, pre pet godina došao je na svet sin Matija. Uredili su stan prema njihovim potrebama i ukusu.








View this post on Instagram


















A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on Dec 7, 2018 at 7:01am PST


Sobe su popunjene minimalističkim detaljima u beloj, crnoj i crvenoj boji, pa sve deluje kao da se veoma pažljivo biralo kako bi njihova kuća izgledala tako toplo.








View this post on Instagram















"Home,where i can look ugly and enjoy it " 😉
A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on Jan 12, 2018 at 11:51am PST


Danijela je, osim što dobro uređuje prostor i odlična kuvarica pa se neretko pohvali svojim umećem iz kuhinje.
Kada je na svet došao Matija, manekenka je u intervjuu za  magazin “Hello” otkrila kako se Ognjen i ona snalaze u ulozi roditelja.
Jeste li se brzo snašli u poslovima oko bebe?
– Kao i svaka žena osećala sam izvestan strah u trudnoći zbog toga kako ću se snaći kada se beba rodi. Međutim, sve je išlo prirodno i spontano. O tome su mi mnoge žene pričale, ali dok nisam rodila dete nisam znala da ću od prvog trenutka znati da menjam pelene, hranim i uspavljujem bebu. Naravno, imala sam i veliku pomoć majke, koja je bila sa mnom prva dva meseca, a pošto je moja baka trideset godina radila u porodilištu dala mi je mnoge korisne savete.
Da li je Ognjen podjednako uspešan kao vi?
– Ponosna sam i na sebe i na Ognjena koliko smo se dobro snašli. Kao i svakom muškarcu i Ognjenu je trebalo malo vremena da se prilagodi i uhoda sa novim članom naše porodice. Ja sam ipak dete nosila devet meseci, a njemu i Matiji je trebalo oko mesec dana da se naviknu jedan na drugoga. Međutim, sada se podjednako angažuje oko njega kao i ja i uživa u aktivnostima oko sina.








View this post on Instagram















👄💄
A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on Dec 18, 2018 at 12:58pm PST


Pored obaveza oko sina, stižete li da uživate u njegovom odrastanju, budući da se bebe svakodnevno menjaju?
– Od kada se rodio, stalno se manja i svaki dan je drugačiji. Zato se Ognjen i ja trudimo da što više vremena provodimo sa njim da ne bismo ništa propustili. Matija sada ima šest meseci, prilično je živahna beba i mnogo liči na svog tatu. Pogled im je gotovo identičan, pa kada pogledam Matiju imam utisak da me gleda Ognjen, što me mnogo raduje. Veseo je i napredan, već sedi sam, izgleda kao da ima devet meseci.
Koliko se promenio vaš odnos sa Ognjenom od kada ste postali roditelji?
– Otkad imamo dete naš odnos je postao snažniji i kvalitetniji. Sin nam je na prvom mestu, ali uvek nađemo vreme za sebe. Partneri ne smeju da dozvole da se udalje, jer dete oseća ljubav koju mu pružaju i bliskost između njih, ali takođe i kada postoji nervoza među partnerima. Mi smo radili na tome da postanemo sve bliži kako bi i Matija rastao u pozitivnoj atmosferi.
Znači li to da često nađete vreme za izlaske sa prijateljima?
– Za izlaske i za prijatelje uglavnom nemamo vremena, jer nam je takav tempo života. Ali, koristimo vreme kada Matija zaspi da sebi priredimo neki užitak, odgledamo neki dobar film ili seriju – izjavila je Danijela za magazin “Hello”
SvetYoutube Printscreen
The post Zavirite u luksuzni stan Ognjena Amidžića – Sve pršti od RASKOŠA! Ostaćete bez reči! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“NJEGOVA SRAMOTA…” Mirka Vasiljević iskreno o Vujadinu i prevari – “Treba smoći snage…”

Izvor: Svet, 29.Feb.2020

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već deset godina žive u vanbračnoj zajednici sa njihovo troje dece.. NOVI SVET OTKRIVA! CECINOJ ĆERKI ZABILI NOŽ U LEĐA! ANASTASIJA U SUZAMA! ANABELA: “LUNA OPET NA JAKIM LEKOVIMA PRED ZADRUGU!” MILICI DOJAVILI DA JE PETAR VARA! ZILHA ISPRIČALA...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.