Bijonse i Džej Zi gledali Barsu u Parizu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse i Džej Zi gledali Barsu u Parizu! (FOTO)

Popularna pevačica i njen suprug producent i hip hop pevač gledali su meč Lige šampiona u Parizu između PSŽ-a i Barselone, a tu su bili i Nikola Sarkozi bivši predsednik Francuske, Lotar Mateus, Didije Dešam, Fabio Kanavaro, Dejvid Bekam i mnogi drugi

Jedna od najpopularniji pevačica na svetu Bijonse Nouls stigla je na “Park Prinčeva” u društvu supruga poznatog repera i producenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Džej Zija, kako bi gledali meč Pari sen Žermen – Barselona u Ligi Šampiona.

Foto: AP/Tanjug

Džej Zi se po dolaski, sudeći prema fotografijama, srdačno pozdravio sa bivšim predsednikom Francuske Nikolom Sarkozijem, a sedeo je na meču u društvu Dejvida Bekama.

Foto: AP/Tanjug

Osim Bekama na ovom meču su viđeni i Patrik Klajvert, Didije Dešam, Fabio Kanavaro..

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ko još gleda fudbal: Na tribinama u Parizu Džej Zi, Bijonse i Bekam

Izvor: Blic, 30.Sep.2014

Na utakmici drugog kola Lige Šampiona, u Parizu su se sastale ekipe PSŽ-a i Barselone, a na tribinama su se našle i poznate ličnosti koje se i ne gledaju tako često na ovakvim događajima...Naime, reč je o bračnom paru Džej Ziju i Bijonse, koji su na tribini sedali u društvu svog prijatelja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.