Dani ludaje najbolja turistička manifestacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dani ludaje" najbolja turistička manifestacija

Danas na dan svetskog dana turizma u Belom dvoru u Beogradu dodeljene su nagrade "Turistički cvet". To je jedina nagrada iz oblasti turizma koju priznaje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a organizuje je Turistička organizacija Srbije. Nagradu za najbolju turističku manifestaciju dobila je manifestacija "Dani Ludaje" iz Kikinde.

Nagrada "Turistički cvet" se već tradicionalno dodeljuje za podizanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. Nagrada se dodeljuje u 7 kategorija, a za najbolju turističku manifestaciju cvet je dodeljen Kikindi za "Dane ludaje", koji se organizuju od 1986.

Nagrada za najbolju turističku organizaciju otišla je u ruke Organizaciji za kulturu i turizam Sokobanje, koja ove godine slavi 122. godine turizma.

Nagrade su dobili i Sabra kompanija Beograd, hotel Falkenštajner Beograd, Etno selo Vrhopolje kod Ljubovije, Aeodrom "Nikola Tesla" iz Beograda, a Specijalna nagrada za promociju Srbije kao atraktivne destinacije pripala je kineskoj književnici Čen Danjan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.