Uručene nagrade Turistički cvet

Izvor: Beta Video, 27.Sep.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene nagrade Turistički cvet

BEOGRAD - Turistički cvet dobila je organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, manifestacija Dani ludaje u Kikindi, Sabra kompaniji Beograd, hotelu Falkenštajner Beograd, Etno selo Vrhopolje kod Ljubovije, Aeodromu Nikola Tesla iz Beograda. Specijalna nagrada za promociju Srbije kao atraktivne destinacije pripala je kineskoj književnici Ćen Danyan. (pokirvalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

"Dani ludaje" najbolja turistička manifestacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2017

Danas na dan svetskog dana turizma u Belom dvoru u Beogradu dodeljene su nagrade "Turistički cvet". To je jedina nagrada iz oblasti turizma koju priznaje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a organizuje je Turistička organizacija Srbije. Nagradu za najbolju turističku manifestaciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.