DVERI Bor: Novi vid političkog aktivizma

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Feb.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVERI Bor: Novi vid političkog aktivizma

Svedoci smo da u medijima vlada neviđen medijski mrak i diktatura jednog čoveka i jedne stranke koju ne pamti ni vreme Miloševića. Na žalost u našoj opštini se ta strahovlada i jednoumlje duboko ukorenilo i jedini način da se odupremo samovolji jednog čoveka i jedne partije da se organizujemo mimo postojećeg stranačko parazitskog sistema.
U Srbiji, pa i u Boru stranke nisu rešenje već problem ovog društva. Tačnije rečeno postojeće stranke su rak rana države Srbije. Još veći problem je što iste, više puta reciklirane političare gledamo već više od dvadest godina, i od njih ne možemo da očekujemo ništa dobro, jer oni jednostavno NE ŽELE DA NAMA BUDE DOBRO. Danas, sučeljavanje vlasti i opozicije praktično ne postoji, a najmoćniji čovek u Srbiji A. Vučić ne sme da izađe na tv duel sa Boškom Obradovićem, što samo pokazuje istinitost Dveri i laž koja stoji iza fame zvane SNS.
Ovom prilikom pozivam javno bilo kog predstavnika SNS-a ili SPS-a na tv duel. Vreme je za novi vid političkog organizovanja čiji moto mora biti MORALOM protiv NEMORALNIH, KARAKTEROM protiv BEZKARAKTERNIH, POŠTENjEM protiv NEPOŠTENIH i OBRAZOVANjEM protiv NEOBRAZOVANIH! Jednom rečju vreme je da ove više puta reciklirane političare pošaljemo u političku prošlost i zaborav a da se mesto da mladim ljudima u čiju budućnost jedino želimo da verujemo.
Pokret Dveri na predstojećim lokalnim izborima izlazi samostalno kao Grupa građana pod br. 5 DVERI –VLADAN GLIŠIĆ. Tačnije kao grupa NEZADOVOLjNIH građana! Na republičkom nivou izlazimo pod br. 9 DVERI – BOŠKO OBRADOVIĆ.
Poziv predstavnicima SNS i SPS u Boru na tv duel http://www.youtube.com/watch?v=Pd7Wjtn04eY&feature=youtu.be Informativna služba Dveri u Boru

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.