Veće stipendije za doktorante i mlade istraživače

Izvor: Danas, 11.Maj.2020, 10:30

Veće stipendije za doktorante i mlade istraživače

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je Preliminarne rezultate 20. Javnog poziva za stipendiranje studenata doktorskih akademskih studija i uključivanje u rad akreditovanih naučnoistraživačkih organizacija, kao i Preliminarne rezultate 19. Javnog poziva za stipendiranje mladih istraživača – učenika završnih razreda srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na međunarodnim olimpijadama u 2019. godini.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosveta: Preliminarni rezultati za stipendiranje, konačne liste tokom maja

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2020

Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da je objavilo preliminarne rezultate javnog poziva za stipendiranje studenata doktorskih akademskih studija i uključivanje u rad akreditovanih naučnoistraživačkih organizacija, na koji se prijavilo 218 kandidata...Objavljeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.