UDAR NA KRIMINALNE KLANOVE: Hapšenje po Srbiji

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAR NA KRIMINALNE KLANOVE: Hapšenje po Srbiji

U velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala u Srbiji sinoć je uhapšeno 150 ljudi.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Kako se navodi, među uhapšenima su i neki od dobro poznatih kriminalaca.

Policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko desetina kuća i stanova i uhapsila desetine osumnjičenih.

Policija je ušla i u kuće nekih od najmoćnijih ljudi koji se povezuju s narko klanovima.

Prema nezvaničnim i još nepotvrđenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << informacijama među privedenima su i Nebojša Stojković Stojke, Vladimir Jovanović Japanac, Zvonko Mateović, Miljan Vuković, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo, Veselin Vukotić...

Ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio danas je u velikoj akciji MUP-a uhapšeno 150 osoba osumnjičenih za najteža krivična dela.

Stefanović je na vanrednoj konferenciji za medije rekao da je reč o preventivnoj akciji i da je poseban naglasak stavljen na suzbijanje najtežih oblika kriminala odnosno osobe koje se sumnjiče za ubistva, pokušaje ubistva i trgovinu narkoticima.

"Nije lako naći dokaze, ali država će se potruditi da prikupi materijalne dokaze da ovi slučajevi dobiju i svoj sudski epilog. Pretresi i dalje traju", naveo je Stefanović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.