Izvor: Radio 021, 11.Jan.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku velika akcija policije, desetine uhapšenih članova narko klanova

Nekoliko desetina osoba uhapšeno je tokom noći u velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala, objavili su mediji.

Kako se navodi, među uhapšenima su i neki dobro poznati kriminalci. Akcija protiv pripadnika organizovanih kriminalnih grupa posebno je usmerena na one koji su povezani sa narko klanovima.

Policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko desetina kuća i stanova i uhapsila desetine osumnjičenih. Pretresi njihovih objekata su u toku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Prema nezvaničnim informacijama, među privedenima su i Veselin Vukotić, Nebojša Stojković Stojke, Vladimir Jovanović Japanac, Zvonko Mateović, Miljan Vuković, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo...

Nebojšu Stojkovića Stojketa (49) policija je označila kao vođu "rakovičkog klana", a operativna saznanja ukazuju da je poslednjih godina bio u bliskoj vezi sa ljudima iz okruženja Luke Bojovića. Nepoznati napadač ranio ga je u Barseloni 28. septembra prošle godine.

Zvonko Mateović je javnosti poznat kao telohranitelj Željka Ražnatovića Arakana. On je, prilikom ubistva Ražnatovića u hotelu "Interkontinental" u Beogradu 2000. godine, ranio Dobrosava Gavrića, koji je kasnije pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora kao izvršilac ubistva, ali je nedostupan pravosudnim organima Srbije.

Autor: Tanjug, Blic, Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.