TRAGEDIJA U VRTIĆU: Dvogodišnjak prestao da diše

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U VRTIĆU: Dvogodišnjak "prestao da diše"

Dečak M. M. od dve godine, dovezen je bez svesti na Univerzitetsku dečju kliniku u 14:10 sati kolima Hitne pomoći iz vrtića "Dečji lug" u Malom Mokrom Lugu.

Foto: MONDO

Dete je dovezeno bez svesti u pratnji direktorke, javlja "Alo".

Kada je Hitna pomoć dovezla dete iz vrtića, dečak je na prijemu bio bez disajne i srčane radnje. Posle reanimacije, dete je preminulo u 15 sati.

"Dečak je na prijemu bio bez disajne i srčane radnje i nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << više od 45 minuta reanimacije na odeljenju intenzivne nege lekari su konstatovali smrt deteta. Univerzitetska dečja klinika izjavljuje najdublje saučešće porodici deteta", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Unvierzitetske dečje klinike "Tiršova".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: Dvogodišnji dečak prestao da diše u vrtiću i umro!

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2016

BEOGRAD - Dečak M. M. od dve godine, dovezen je bez svesti na Univerzitetsku dečju kliniku u 14.10 sati kolima Hitne pomoći iz vrtića "Dečji lug" u Malom Mokrom Lugu.Dete je dovezeno bez svesti u pratnji direktorke. Posle reanimacije, dete je preminulo u 15 sati. Kada je Hitna pomoć dovezla dete...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.