Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvogodišnjak "prestao da diše" u vrtiću, umro sat kasnije

BEOGRAD - Dječak M.M. od dvije godine, dovezen je bez svijesti na Univerzitetsku dječju kliniku u 14.10 kolima Hitne pomoći iz vrtića "Dečji lug" u Malom Mokrom Lugu.

Dijete je dovezeno u Beograd bez svijesti, u pratnji direktorke, javlja "Alo".

Kada je Hitna pomoć dovezla dijete iz vrtića, dječak je na prijemu bio bez disajne i srčane radnje. Poslije reanimacije, dijete je preminulo u 15 sati.

"Dečak je na prijemu bio bez disajne i srčane radnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i nakon više od 45 minuta reanimacije na odeljenju intenzivne nege lekari su konstatovali smrt deteta. Univerzitetska dečja klinika izjavljuje najdublje saučešće porodici deteta", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Unvierzitetske dečje klinike "Tiršova".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dječak (2) prestao da diše u vrtiću i umro

Izvor: Cafe.ba, 10.Feb.2016

Dječak M. M. od dvije godine, dovezen je bez svesti na Univerzitetsku dečju kliniku u 14.10 sati kolima Hitne pomoći iz vrtića Dečji lug u Malom Mokrom Lugu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.