Izvor: B92, 04.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strit tenis sportista i zvaničnika

Beograd -- Na Trgu Nikole Pašića odigran strit tenis, u kome se pored srpskih Dejvis kup reprezentativaca, učestvovali i gradski čelnici.

Mlade nade Beograda ukrstile su teniski reket i sa ostalim Dejvis kup reprezentativcima - Jankom Tipsarevićem, Nenadom Zimonjićem, Ilijom Bozoljcem i Viktorom Trickim. Tokom meča, grupa taksista koji nisu dobili od gradskih vlasti dozvolu za obavljanje tog posla, istakli su na oko 20 metara od terena transparent sa natpisom "Bogdanoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lopino".

Ta grupa taksista je sve vreme ometala meč, zvižducima i pogrdnim povicima.

"Ovo izgleda fenomenalno, promocija tenisa kroz ovakvu manifestaciju je nešto najbolje što se meni desilo od kada igram za ovu zemlju", rekao je Janko Tipsarević.

"Ovo pokazuje da nam je tenis u neviđenoj ekspanziji i da su ljudi počeli da nas prate, što je super, i mislim da će ubuduće biti još više ljudi. Mi ćemo se truditi sa naše strane da pravimo što više rezultata da bi ih što više primamili tenisu", objasnio je Ilija Bozoljac.

Srpskim teniserima se pridružio i predsednik Srbije Boris Tadić, koji se pozdravio sa mladim reprezentativcima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.