Sarajevo: Počast žrtvama Oluje

Izvor: Akter, 07.Avg.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Počast žrtvama Oluje

U Sarajevu je danas, povodom 19. godišnjice vojne operacije "Oluja", odata počast žrtvama te hrvatske vojno-policijske akcije

Skup na jednom od centralnih gradskih trgova u Sarajevu, ispred Katedrale Presvetog Srca Isusova, održalo je Udruženje za društvena istraživanja i komunikacije.

Nekoliko mladih iz Udruženja, obučenih u crno, stajalo je pola sata ćuteći, prenose sarajevski mediji.

Oni su držali veliki crni tranasparent na kojem je belim slovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << pisalo: "Zločini Oluje su odgovornost svih nas", dok je na pločniku ispred njih bio položen transparent kojim su pozivali na odavanje počasti žrtvama.

To je bila zajednička akcija sarajevskog Udruženja za društvena istraživanja i komunikacije, Centra za žene žrtve rata "Rosa" iz Zagreba, zagrebačkog Centra za građansku hrabrost, te Ženske mreže Hrvatske, koji su počast žrtvama "Oluje" odali 4. avgusta u glavnom gradu Hrvatske.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajevo, odata počast žrtvama "Oluje"

Izvor: RTS, 07.Avg.2014

U Sarajevu je povodom 19. godišnjice vojne operacije "Oluja", odata počast žrtvama te hrvatske vojno-policijske akcije. ..Skup na jednom od centralnih gradskih trgova u Sarajevu, ispred Katedrale presvetog srca Isusova, održalo je Udruženje za društvena istraživanja i komunikacije, javlja Tanjug...Nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.