SNP: Krhkost demokratije

Izvor: Akter, 22.Nov.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP: Krhkost demokratije

Napad na člana Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović ukazuje na krhkost demokratije u Srbiji i nepostojanje adekvatne zaštite za ovu i sve druge nezavisne institucije čiji je posao da istražuju i kontrolišu zakonitosti u radu državnih organa, saopštila je danas Srpska narodna partija

Napad na takve institucije je napad na osnovno pravo građana da znaju kako se troši budžetski novac i na koji način se upravlja državnom imovinom, ocenjuje ta stranka, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << traži hitnu reakciju nadležnih organa kako bi inspiratori, organizatori i izvršioci ovog čina bili što pre otkriveni i kažnjeni.

Srpska narodna partija najsnažnije podržava postojanje i rad nezavisnih antikorupcijskih tela čiji je zadatak da ukažu na zloupotrebe javnih resursa i doprinesu suzbijanju pojave korupcije kao jedne od najvećih pretnji društvenom i ekonomskom napretku Srbije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

SNP: Napad na Milenovićevu - krhkost demokratije

Izvor: B92, 22.Nov.2015

Srpska narodna partija najoštrije osuđuje napad na člana Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović i zahteva hitno reagovanje državnih organa...„Napad na Milenovićevu ukazuje na krhkost demokratije u Srbiji i nepostojanje adekvatne zaštite za ovu i sve druge nezavisne institucije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.