SKLONJENI ŠATORI Policija razbila protest opozicionog Demokratskog fronta

Izvor: Blic, 17.Okt.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKLONJENI ŠATORI Policija razbila protest opozicionog Demokratskog fronta

Crnogorska policija je rano jutros razbila proteste opozicionog Demokratskog fronta (DF) koji je 20 dana protestovao u centru Podgorice tražeći ostavku vlade premijera Mila Đukanovića. Protest je razbijen jutros oko 5.00, a prema navodima podgoričkih medija policija je privela poslanika DF-a Slavena Radunovića.

Na zvaničnoj fejsbuk stranici protesta navodi se da je uhapšen i poslanik Fronta Vladan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bojić, da je funkcioner tog opozicionog saveza Milan Knežević primljen u urgentni centar, kao i da je na demonstrante bačen suzavac, te da ima "dosta privedenih i povređenih".

Хапшење посланика Славена Радуновића и уредника ИН4С-а, Гојка Раичевића.

Jake policijske snage obezbeđuju jutros centar Podgorice, a šatori i bina uklonjeni su sa bulevara ispred zgrade crnogorske skupštine, gde su demonstranti protestovali 20 dana.

DF je ovim povodom saopštio da "razmatra sve opcije primerenog odgovora na intervenciju policije".

БРУТАЛАН НАПАД ПОЛИЦИЈЕ НА ДЕМОНСТРАНТЕ!Јуторс рано је полиција је извела напад на мирне демонстранте испред Скупштине ЦГ. Имамо информације да има повријеђених међу којима су и посланици.ИН4С је блокиран, па ћемо у наредном периоду пружати информације на овај начин

"Jutros u 5.45 hiljadu pripadnika Posebne jedinice policije, SAJ-a i redovnih policijskih snaga dovedenih iz cele Crne Gore brutalno je napalo i rasturilo mirne, demokratske i građanske proteste koji već 20 dana traju u Slobodnoj zoni ispred Skupštine Crne Gore", saopštilo je Predsedništvo DF-a.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija suzavcem na demonstrante u Podgorici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2015

Crnogorska policija bacila je večeras suzavac i šok bombe na funkcionere i pristalice opozicionog Demokratskog fronta (DF) koji su u centru Podgorice pokušali da probiju policijski kordon i okupe se ispred skupštine.U incidentu su lakše povređeni poslanici DF-a Nebojša Medojević i Branko Radulović,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.