Preseljenje pirotske Kovid ambulante u „Pazar“

Izvor: Danas, 30.Nov.2020, 16:54

Preseljenje pirotske Kovid ambulante u „Pazar“

S obzirom da se poslednjih dana znatno povećao broj pacijenata u Kovid ambulanti  ‘’Tijabara’’ u Pirotu zbog pogoršanja epidemiološke situacije, stručni kolegijum Doma zdravlja u koordinaciji sa Gradskim štabom za vanaredne situacije i epidemiološkom službom Zavoda za javno zdravlje Pirot doneo je odluku o preseljenju Covid ambulante u ambulantu ‘’Pazar’’ u Pirotu, saopštio je Dom zdravlja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nova kovid ambulanta „Pazar“ u Pirotu sa radom počinje 1. decembra

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Kako se poslednjih dana znatno povećao broj pacijenata u Kovid ambulanti "Tijabara" u Pirotu,  odlučeno je da se ova ambulanta  preseli  u ambulantu "Pazar" u Pirotu, koja će početi sa radom 1. decembra, saopštio je Dom zdravlja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.