Poslednji pacijenti odlaze iz bolnice u Štark areni

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 10:16

Poslednji pacijenti odlaze iz bolnice u Štark areni

Poslednji pacijenti napuštaju privremenu bolnicu u Štark areni, koja se na osnovu odluke Vlade od 14. maja zatvara, rekao je Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu Studija B.

"Od poslednjih 49 pacijenata koji su ostali u privremenoj bolnici u Štark areni, njih 13 će biti prebačeno u kovid bolnicu u Batajnici, a ostali će biti pušteni kućama jer su izlečeni", rekao je Vesić i dodao da će posle toga privremena kovid bolnica u Areni biti zatvorena, kako je Vlada Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučila još 14. maja.

On je istakao da privremena kovid bolnica u Štark areni ima 510 postelja.

"Кroz Štark arenu prošlo je 4.970 pacijenta i 450 u prvoj turi. Nažalost, dogodila su se četiri smrtna slučaja. Zatvaranje privremene bolnice u Areni je dokaz da se Beograd uspešno bori sa virusom. Juče je u Beogradu bilo samo 97 novozaraženih. Vakcinisano je oko 48 odsto stanovništva, a revakcinisano skoro 40 odsto", rekao je Vesić i dodao da će Arena veoma brzo ponovo postati mesto na kome će se odigravati sportske utakmice i organizovati koncerti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Proglašene i zaštićene još dve kulturno-istorijske celine Krunski venac i Svetosavski plato FOTO

Izvor: B92, 21.Maj.2021

Vlada Republike Srbije proglasila je juče još dve prostorno kulturno-istorijske celine u Beogradu i to Кrunski venac i Svetosavski plato. Na ovaj način sačuvano je naše kulturno nasleđe od investitorske gradnje, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu Studija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.