Poruka svima koji se bave istragom korupcije

Izvor: Akter, 22.Nov.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka svima koji se bave istragom korupcije

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" je danas ocenio da je napad na članicu Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović napad na Savet za borbu protiv korupcije i preteća poruka svima koji se bave istragom korupcije

Centar korupcije je u vrhu vlasti, oličen u liku premijera Aleksandra Vučića, koji se sve brutalnije obračunava sa predstavnicima regulatornih tela, navodi se u saopštenju

Pokreta.

Dodaje se da je Miroslava Milenović, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << forenzički računovođa, "zaslužna za otkrivanje zloupotreba državane imovine i mehanizama manipulacije medijima preko skrivenog vlasništva ljudi iz vrha vlasti i prljavih tokova novca".

Napad na Miroslavu Milenović je usledio uoči objavljivanja novog izveštaja Saveta za borbu protiv korupcije o medijima, saopštio je Pokret.

Dodaje se da je na tim izveštajima sa Miroslavom Milenović radio i Ivan Ninić, koji je pretučen pre gotovo tri meseca.

Iza oba napada stoje pojedinci povezani sa vrhom vlasti. To pokazuje činjenica da napadači na Ninića nisu identifikovani, kao i da je Miroslava Milenović ranije obavestila Službu za borbu protiv organizovanog kriminala i specijalnog tužioca da je neko prati, a da o rezultatima istrage nije obaveštena, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.