Libek: Rasvetliti napad

Izvor: Akter, 22.Nov.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Libek: Rasvetliti napad

Libertarijanski klub Libek zatražio je danas od policije i tužilaštva da u najskorijem roku rasvetle napad na članicu Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović i procesuiraju izvršioce, ali i nalogodavce ovog kukavičkog dela

Libek podseća da je nedavno brutalno pretučen i novinar Ivan Ninić, takođe poznat po razotkrivanju neregularnosti u trošenju novca poreskih obveznika, a da ni počinioci ni

nalogodavci u ovom slučaju nisu pronađeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Ni slučaj prebijanja bivšeg dekana Fakulteta političkih nauka Ilije Vujačića ni posle više od godinu dana nije odmakao dalje od istražnih radnji.

Srbija ne sme da postane društvo u kom se odgovorni i savesni maltretiraju po nalogu onih koje ugrožavaju svojim posvećenim radom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.