Pašalić: Pandemija povećava rizik od nasilja

Izvor: Danas, 25.Nov.2020, 12:36

Pašalić: Pandemija povećava rizik od nasilja

Zaštitnik građana Zoran Pašalić ukazao je povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - 25. novembra, da uslovi života koje je nametnula pandemija povećavaju rizik od nasilja nad ženama i naglasio da se sa najviše izazova susreću žene na selu, žene sa invaliditetom i Romkinje, koje su i pre pandemije bile u osetljivom položaju.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaštitnik: Pandemija povećala rizik od nasilja nad ženama, osetljive grupe posebno ugrožene

Izvor: Beta, 25.Nov.2020

Pandemija korona virusa povećala je rizik od nasilja nad ženama a sa najviše izazova susreću se žene na selu, žene sa invaliditetom i Romkinje, koje su i pre pandemije bile u osetljivom položaju, ocenio je danas zaštitnik gradjana Zoran Pašalić."Strahovi, neizvesnost, siromaštvo i ekonomska...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.