Partnerstvo država i gradonačelnika

Izvor: Akter, 23.Apr.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partnerstvo država i gradonačelnika

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je poruka Samita prestonica da zemlje centralne i jugoistočne Evrope i gradonačelnici njihovih glavnih gradova treba da budu partneri

"Poruka ovog Samita je da smo dugo bili razjedinjeni, i da je vreme da budemo partneri i zajedno radimo za dobrobit grajana", rekao je Mali na predstavljanju zaključaka Samita, koji se održava danas u Beogradu.

On je naveo i da gradonačelnici iz zemalja centralne i jugoistočne >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Evrope ne treba da budu političari, već da zajedno nalaze najbolja rešenja kako bi poboljšali kvalitet života građana.

Mali je zahvalio gradonačelniku Zagreba Milanu Banmdiću na tome što će sledeće godine biti domaćin Samita, dodajući da je ove godine na Samitu bilo zastupljeno više od 15 miliona ljudi, koliko ukupno živi u prestonicama regiona.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.