Izvor: TangoSix.rs, 20.Maj.2021, 14:27

[POSLEDNJA VEST] Jutarnji list: Hrvatska kupuje Rafale

Kako je upravo javio Jutarnji list, pozivajući se na nezvaničnu informaciju iz „dobro obaveštenih izvora“, Hrvatska će kupiti višenamenske borbene avione Rafal.
Kako se navodi, odluka da se kupi 12 polovnih letelica koštaće „nešto manje od milijardu evra“, prema Jutarnjem u pitanju su F3R i kako saznaju najstarija letelica koja će biti isporučena Hrvatskoj ima 10 godina. Odluka će, kako ovaj medij navodi, biti zvanično objavljena 28. maja kada je obeležavanje godišnjice >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << formiranje hrvatskih oružanih snaga.
Tango Six je u više navrata analizirao verziju koju će Hrvatska kupiti kao i druge logističko-finansijske izazove ove nabavke.
The post [POSLEDNJA VEST] Jutarnji list: Hrvatska kupuje Rafale appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Hrvatska kupuje 12 francuskih "rafala"

Izvor: RTS, 20.Maj.2021

Odlukom hrvatske vlade, Zagreb će kupiti dvanaest polovnih francuskih borbenih aviona "rafal", piše Jutarnji list. . Zvaničnu odluku o kupovini Zagreb bi trebalo da donese za Dan vojske...Reč o dvomotornom borbenom avionu a najstariji avion, prema navodima Jutarnjeg lista,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.