Otvoren renovirani vrtić u Dimitrovgradu

Izvor: RTS, 09.Okt.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren renovirani vrtić u Dimitrovgradu

U Dimitrovgradu je svečano otvoren renovirani vrtić "Leptirić", čiju su kompletnu rekonstrukciju i opremanje finansirali Fondacija "Novak Đoković" i lokalna samouprava.
U obnovu objekta koji pohađa stotinak mališana, Opština Dimitrovgrad je uložila 11,5 miliona dinara – pre svega u građevinske radove, a Fondacija "Đoković" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ga je opremila najmodernijim nameštajem, igračkama, didaktičkim materijalom i tehnikom u vrednosti od 2,7 miliona dinara.

Ovakvi projekti koje realizuje Fondacija "Novak Đoković" imaju za cilj obezbeđivanje boljih i humanijih uslova za pravilan razvoj i pružanje jednakih šansi deci u svim sredinama u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković Fondacija opremila vrtić “Leptirić“

Izvor: juGmedia, 09.Okt.2015

DIMITROVGRAD – Vrtić “Leptirić“ koji je danas otvoren, rekonstruisan sredstvima iz budžeta opštine, dok je Novak Djoković Fondacija , vrtić opremila najmodernijim nameštajem, igračkama i didaktičkim materijalom u vrednosti od 2,7 miliona dinara..“Leptirić“ je jedan od tri vrtića...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.